hami 2010.06.12. 22:43

moderációs alapelvek

Úgy döntöttünk, hogy a blogunk erősen moderált lesz, a moderáció az alábbi elvek szerint történik. Köszönjük a megértéseteket.

Az alábbi esetekben lehet számítani a hozzászólások moderálására:

- Trágár beszéd

- Mások provokálása, személyeskedés

- Flame generálás

- Vitaképtelen magatartás: ha valaki csak a magáét fújja, de nem hajlandó a másik érveinek megértésére - és ezáltal flame-t generál.

- Offtopik témák (pl. politika) feszegetése

- Nem biztosítunk teret áltudományos elméletek népszerűsítéséhez, az ilyen hozzászólások - nem utolsósorban mert flame-t generálnak, törlésre kerülnek.

- Szerzői, szerkesztői kérések figyelembe nem vétele

- Törölt szöveg visszamásolása. 

Mindez a ti érdeketekben történik, légyszi tartsátok be ezeket az elveket. Köszönjük.

Ha hozzászólásod moderálásra került, akkor pedig nem célszerű a szerzőt, vagy szerkesztőt anyázni, mert az nem fog javítani a helyzeteden - kitörölni az anyázó hozzászólásodat, vagy kitiltani téged pedig mindössze két kattintásba kerül. Aki elsősorban konfliktust keres, annak tudunk ajánlani más fórumokat, ahol mindezt lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://toriblog.blog.hu/api/trackback/id/tr282077228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artúr Egry 2016.01.29. 00:42:42

A szólj hozzá felszólításra csak azt mondanám: minek?
Kiszely lebutázása, Badinyi zavaros burjátozása, verandázása és a leves a mi szittya parasztjaink belébe csak a xvii. századi divattá tétele legalább olyan nagyfokú hülyeség és modortalanság azokkal szemben, akiket moderálni szándékozik egy könyvismertető ürügyén.
Szóval te is csak amolyan MEGÉLHETÉSI -féle vagy. Szánalmas.
süti beállítások módosítása